lauantai 20. lokakuuta 2012

10 - Kuulumisia ja sen sellasta

Tällä kertaa päätin, että teen tänne tällaisen pikkuruisen videon, jossa nyt enimmäkseen höpöttelen taas kaikenlaista omaan elämään liittyvää juttua ja sen sellaista, mitäs muutakaan.




Tässä on myös ihan muutama kuva itsestäni, jeii.

 Ilme on jotenkin tosi tollanen "haistan jotain ällöttävää ja posen samaan aikaan", älkää välittäkö siitä. Tarkotuksena oli saada hieno kuva päivän asukokonaisuudesta. Päätin siis yhdistää ton Janin antaman Ponkes-pipon perus paloauton punaiseen H&M bleiseriin, mustaan Ginan t-paitaan (jossa lukee Dream On "sateenkaarikirjaimilla), mustiin Seppälän farkkuihin ja tän syksyn lempparikenkiin! Muuten en kauheasti Seppälästä vaatteita osta, mutta löydän sieltä aina housut. Musta tuntuu, että muualta ei jostain syystä löydy mulle sopivia pöksyjä?


 Nelli otti musta upean kuvan kun yritin tehostaa juhlalookkia pinkillä huulipunalla ;)


 Tässä on sitten parempi kuva siitä, mitä mulla oli tänään päällä niissä juhlissa. Ostin muutama viikko sitten tuon mekon H&M-liikkeestä, koska se oli alennuksessa ja maksoi vain kympin! Jonkun mielestä ton malli voi olla hieman tätimäinen, mutta mun mielestä toi on tosi söpö ja ihanan tyttömäinen! 

Perjantaina olin Emmin kanssa Emmillä, ja me päätettiin ottaa meistä kivoja kaverikuvia, sekä samaan syssyyn myös uudet profiilikuvat molemmille. Tämä on nyt siis mun tämänhetkinen profiilikuva, jei! Näytän tässä jotenkin tosi erilaiselta kuin yleensä...? Lisää kuvia musta ja Emmistä voi katsastaa täältä.

XXX, Tuulia

1 kommentti:

  1. Oot ihan älyttömän nätti! Toi huulipuna sopii sulle tosi hyvin :)

    http://www.ellataimi.blogspot.fi/

    VastaaPoista