sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Pitkästä aikaa!

Hellou!

Käsittämätöntä, että kirjoitin viimeksi joulukuussa! En oo yleensäkkään ollut viimeaikoina mitenkään superaktiivinen tämän homman kanssa ja kamerapolitikkakin on enemmän tai vähemmän huonosti.

Aika on suoraansanottuna kiitänyt hurjaa vauhtia ohi! Ihan hetki sitten oli vielä lokakuu, ja yhtäkkiä onkin jo maaliskuu. Tässä välissä on tapahtunut hurjasti kaikenlaista, sekä hyviä, että huonoja asioita. Mutta niin se vaan on: nyt on jo yhteishaku hoidettuna pois alta ja jäljellä on enää odottelua tulevasta lukiosta... Kesätyöpaikka on vihdoinkin monien mutkien kautta olemassa, ja kesäpäivät ovat siis sinetöidyt työntäyteisiksi! Se kesä voisi muutenkin jo kohtapuoliin tulla, tää ikuinen talvi alkaa ottaa päähän!
 


Näitä naamakuvia on tullut otettua paljon enemmän kuin tarpeeksi, mutta mitäs pienistä!


Tämä viikonloppu on sujunut leireilemässä Kvanttien kanssa, ja nyt vihdoin päästiin kaikki sitten kotiutumaan. Mulla olikin jo enemmän kuin ikävä mun omaa, rakasta sänkyä! Leiri oli kyllä tosi mukava, mutta paikat ovat taatusti alkuviikosta kipeät! Ensi viikon sunnuntaina olisikin sitten vuorossa kauden ensimmäinen koitos Mäntsälässä, katsotaan, minkälaiset hyperventilaatiot mulla on sitten loppuviikosta meneillään...



Seuraava viikko tulee olemaan aikamoinen hullunmylly. Pitäisi jaksaa lukea ruotsinkokeeseen ja selvitä siitä kokeestakin elossa, mun ja Janin kuukausipäivä on jälleen ovella, ja valvon varmaan kaikki yöt aivojen pehmetessä liimahuuruissa strassien ja kankaiden keskellä.

Nyt pistetään siis jälleen vähän tuulta myllyyn ja postailen jatkossa muutaman kerran viikossa. Huomenna olisi sitten luvassa haastetta, josta sitten silloin lisää! 



12 kommenttia:

  1. oiiii oot hirrrmu nätti! :)
    ♥ annart-meandmyself.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kesä kyllä todellakin sais jo tulla tänne, rupee niin tympii tää talvi jo :( Sulla on aivan ihanat hiukset ja oot hirmusen kaunis! :)

    http://littlebitsmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin! Ja kiitos paljon :)

      Käyn katsastamassa sun blogisi :)

      Poista
  3. Oi kun nättejä kuvia! Mulla on jäätävä strassikokoelma lipastonlaatikossa, keräilin niitä joskus talteen jumppakisoista :D Vitsit tuli ikävä jumppa-aikoja...

    http://www.ellataimi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Itse en varmaan ikinä pääse lajista irti... :D Kurkkan blogisi! :)

      Poista
  4. Aivan ihana blogi! Liityin lukijaksi ♥ kurkkaa myös mun:
    http://jeannays.blogspot.fi/ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuin myös :)
      Sulla on ihanan persoonallinen blogi! :)

      Poista
  5. Ihana toi bannerin kuva. Sulla on myös mielenkiintoisia postauksia! :)

    http://simple-girl-jassu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin rakastan tota kuvaa, se on niin kesäinen!
      Käyn kurkkimassa sun blogisi :)

      Poista
  6. http://twogirls-commonblog.blogspot.fi/

    kiva blogi sulla!:) liityttiin lukijoiks! käythän kurkkaamassa meidänkin?:>

    VastaaPoista